Hej!

Den där skäggiga glasögonbeklädda mannen ni ser precis överallt på den här sidan är jag,
Dennis Emanuel Klarin. 36 år ung och bor med sambo och dotter i Tjällmo, utanför Motala där jag ursprungligen är i från.

Det här är hemsidan till min enskilda firma Dennis Klarin Design där jag sysslar främst med grafisk formgivning.

Jag älskar grafisk design och de flesta andra typer av design. Tanken var att jag skulle bli kläddesigner när jag blev stor, men fastnade vid datorn i tonåren och började formge tryck till t-shirts i stället och på den vägen är det. 

Jag fortsatte och har aldrig slutat. Jag började göra hemsidor ganska tidigt i karriären och sålde mina första när internet precis var uppfunnet.

Långt innan Bilddagboken, Lunarstorm och bloggar så hade jag och min bästa kompis hemsida med beskrivande bilder på vad vi gjorde, köpte och åt. 

Jag har ingen utbildning men är en av dem där som arbetsgivarna söker när de vill ha en ’ung’ person med 25 års arbetserfarenheter. Jag har gjort allt.

Men mellan att sälja radiostyrda bilar och koka kola så har alltid formen, designen och det vackra varit med mig. 

Jag har alltid jobbat med det här på sidan av. Även om jag också jobbat med detta inom andra firmor på heltid. Både som grafisk formgivare på reklambyrå, marknadsansvarig på Folkets Hus och stora projekt inom kommunen. Så har jag aldrig gjort det själv, på riktigt. Så nu hamnade jag i ett glapp i karriären och känner att det är det här jag ska göra. Jag ska satsa på företaget. Göra det själv. Göra det jag är bäst på. På riktigt.

Så jag hoppas ni vill hjälpa mig med det. Ni kanske behöver en logotyp till ert företag eller bara en ny omslagsbild till er Facebook. Ett personligt gratulationskort, en affisch till spelningen med ditt band, en reklamflyer, hjälp med att få ut din bok, ett tryck på en t-shirt, en hemsida eller hjälp med marknadsföring på Facebook och Instagram. Allt det där kan jag hjälpa dig med. Så hör av dig med dina idéer och önskemål så hjälper jag till.

Så hoppas vi ses och hörs. Mer av mig kan ni se i mina sociala medier. Skriv där eller skicka ett mail. Jag sitter tålmodigt kvar här vid datorn och väntar.


Med vänliga hälsningar

Dennis Klarin
Grafisk formgivare
Dennis Klarin Design
info@dennisklarin.se

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen